Press "Enter" to skip to content

Golf fitness træning i lavsæsonen

Golffitness træning i lavsæsonen kan i høj grad gavne golfspillere i alle aldre ved forbedring af deres færdigheder på banen. Alt for ofte vil golfspilleren forsømme de fysiske komponenter i forhold til udførelsen af ​​et biomekanisk effektivt golfsving. I stedet for at udvikle de fysiske krav til golfsvinget, vil golfspilleren bruge uoverstigelig tid på at øve og penge på golfundervisning med minimal forbedring.

Golffitness-øvelser som med ethvert sportsspecifikt træningsprogram har som mål at udvikle de fysiske komponenter inden for den kinetiske kæde, der kræves af atletens valgte sport. Slutresultatet af implementeringen af ​​sådanne træningsmetoder er en overførsel af træningseffekt til udførelsen af ​​golfsvinget.

Når golfspilleren forstår de fysiske komponenter, der er forbundet med udførelsen af ​​golfsvinget, samt hvordan et sportsspecifikt træningsprogram kan hjælpe med udviklingen af ​​disse fysiske komponenter. Det næste trin er introduktionen af ​​et sportsspecifikt træningsprogram for golf. Det ideelle tidspunkt for introduktionen af ​​et sådant program er i lavsæsonen.

Be First to Comment

Skriv et svar